ich bin dein mensch (2021)
28.01.2022

Ich bin dein Mensch (2021)

Avrupa sinemasını her zaman severim. "I'm Your Man" olarak İngilizce'ye, "Tam Sana Göreyim" olarak da dilimize çevrilen bu yapıt, son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Robotlar ve insanlar arasındaki ilişkinin anlatıldığı bu filmi 2021 yılında izlemediyseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

Şimdiden İyi Seyirler

Filmin Teması: Aşk

Filmin Konusu: Romantik komedi ve bilim kurgu türünü harmanlayan filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak; bir arkeolog olan Alma, patronunun isteği üzerine etik kurulu için mükemmel hayat partneri olarak tasarlanan insansı robotlara evlenme, çalışma ve pasaport hakkı gibi temel insan haklarını vermenin uygun olup olmadığını değerlendirmek üzere bir test grubuna dahil olmak zorunda kalır.

3 hafta sürecek olan test sürecinde Alma, kendisine yapılan bir dizi ölçme ve test sonucu tamamen onun zevklerine ve arzularına göre üretilen robot partneriyle birlikte yaşamak zorundadır. Tom adındaki robot ruh eşiyle geçirdiği süreç boyunca Alma; kendi hayatını, aşkı ve insan olmanın ne anlama geldiğini sorguladığı bir yolculuğa çıkar.

Spread Your Wings (2019) on IMDb

Film Stremio masaüstü uygulamasından izleyebilirsiniz: Stremio'yu indirmek için tıklayınız.

comments powered by Disqus